in anul 1987 tatal meu a decedat. la deschiderea succesiunii eu impreuna cu sora mea am cedat in favoarea mamei casa de locuit. in anii de dupa revolutie mama a devenit propietara in baza legii fondului funciar a unei suprafete de1,8 Ha.in anul1998 intre mine si mama mea s-a incheiat un contractde intrtinere la notariat pentu casa de locuit.in anul 2009 mama decedeaza si impreuna cu sora mea am obtinut un certificat de calitate de mostenitor in care eu si sora mea am dobandit 1/2 din masa succesorala (1,8 Ha teren agrcol ) intrebare : la dobandirea certificatului de mostenitor pe care il vom solicita atunci cand vom avea posibiltati materiale mai are cineva drept la acest teren ?
Impartirea mostenirii
typa
suntem 3 surori,parintii decedati,avem un act de mostenire.Dupa moartea mamei sa facut succesiune iar cele 2 surori au cedat in favoarea mea.Dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune
nicoleta321
Dupa decesul tatalui din 1977 cei 2 frati ai mei au cedat partea lor mie.Astfel am devenit mostenitorul cu acte in regula,eu si mama nostra.Dupa moartea mamei ... (vezi toată discuția)