avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa sau timbru???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa sau timbru???

desii am mai postat o problema de-a mea in forum se pare ca nu se inghesuie nimeni sa imi dea un sfat sau un raspuns.Dar mai incerc odata:D:">.am cumparat o masina pt care vechiul proprietar nu a platit taxa dand statul in judecata si inscriind-o fara taxa in dec 2012.eu ca si primul cumparator in Rom.mai pot da statul in judecata pt aceeasi masina,deoarece trebuie sa platesc 1100E taxa si daca intra timbrul verde 2200E .va multumesc si ast.un raspuns

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu (poluare) Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu Buna ziua ! In decembrie 2012 am dat statul in judecata pentru inmatricularea unui autoturism, in martie acest an se termina procesul,pot inmatricula masina ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu! bussin3s bussin3s Buna Seara ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o solutie in privinta cu autoturismul meu,sunt un posesor al unui autoturism , si la-m cumparat din italia in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu AdrianaButa AdrianaButa Buna seara, Am cumparat de curand o masina inmatriculata in Romania si la momentul cumpararii mi s-a zis ca taxa de mediu e platita si nerecuperata. Vechiul ... (vezi toată discuția)