avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata curs in caz de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata curs in caz de demisie

Buna ziua,
Eu vreau sa plec de la firma la care lucrez dar am efectuat luna trecuta un curs cu un coleg de serviciu si acum ei imi cer sa platesc cursul.
Acest curs a fost cu scoatere din program -6 ore dar nu se elibereaza certificat de absolvire sau asa ceva.
Trebuie sa platesc cursul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 22 Februarie 2013
Ati semnat vreun act aditional de formare profesionala?
Nu am semnat nimic decat un tabel facut de mana cu prezenta la curs.
Tabelul acela trebuia sa fie anexat la o decizie a angajatorului ... plata cursului se face in anumite conditii stabilite prin act aditional la contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie și recuperare cheltuieli formare profesionala Laura3180 Laura3180 In cazul demisiei as vrea sa știu in ce măsura firma poate recupera cheltuielile de formare profesionala având un act adițional semnat dar in condițiile ... (vezi toată discuția)
Demisie in caz de formare profesionala xxandra xxandra Buna, sunt in urmatoarea situatie: sunt angajata la o firma, si am semnat contract aditional contractului de munca in care scrie ceva de genul "salariatul care ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza gabrielgaby gabrielgaby Am o problema . Acum un an jumate in cadrul societati unde lucrez sa facut un curs de specializare pe o perioada de 5 zile. Dar nea pus sa facem un contract ... (vezi toată discuția)