avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declarația 094
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declarația 094

Am fost platitor TVA pana pe data de 04 feb. 2012 inclusiv , cu raportare si plata trimestrial. Acum sunt microintreprindere , neplatitor TVA, perioada de raportare trimestru. Trebuia sa depun in Ianuarie declarația 094 pentru 2012? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:13, 22 Februarie 2013
Da, trebuie sa depuneti Declaratia 094 pe 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita vasilelacramioara vasilelacramioara care este termenul limita pana la care se depune declaratia 094 pentru o intreprindere individuala neplatitoare de tva (vezi toată discuția)
Declaratia 094 dana_coman dana_coman Am fost plătitor de TVA luna în anul 2012, cifra de afacere pentru anul 2012 este 160.213,00 lei , ce declarație depun în ianuarie 2013, dec. 010, ... (vezi toată discuția)
Declaratie 094 oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati intr-o nelamurire. Am o intreprindere individuala cu venituri sub 100.000 de euro, platitoare de tva la trimestru, fara ... (vezi toată discuția)