avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit agricol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit agricol

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca am 4,25 ha teren agricol, din care 3,88 ha date in arenda,cine plateste impozitul care se plateste de la 01.02.2013?
Mentionez ca de subventia pe care o da statul beneficiaza arendasul,mie imi da 30%
pe an,nu mai mult de 700 kg(grau sau porumb).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:20, 22 Februarie 2013
Dumneavoastra nu veti plati nimic daca aveti terenul cultivat cu cereale, referitor la impozitul ce a intrat in vigoare din februarie 2013 (totusi trebuie sa va uitati acolo in tabel pentru ca plafoanele sub care nu se plateste impozitul difera in functie de ce cultivati pe acel teren).
Veti plati ca si pana acum impozit pe venitul din arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri din arenda Aura Pop Aura Pop Buna ziua Sunt proprietar de teren si am dat in arenda unei societati suprafata de 1,29 ha , nivelul arendei fiind de 500 kg /pentru un ha ... (vezi toată discuția)
Poate fi terenul trecut in acte pasune transformat in teren agricol? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am si eu o intrebare. Bunica mea are ~7 hectare de teren. Moment ele sunt concesionate unui fermier care momentan paste pe ele animale (oi). In ... (vezi toată discuția)
Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)