avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se inregistreaza concediul fara plata in revisal ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se inregistreaza concediul fara plata in revisal ?

Buna ziua,
Concediul fara plata se inregistreaza si in revisal si se transmite la itm? Sau este suficient ca salariatul sa fie trecut in pontaj si pe stat in fara plata ?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 22 Februarie 2013
Daca angajatorul a mentionat pe cererea de CFP " de acord si suspendarea c.i.m." , atunci suspendarea se opereaza si se transmite in Revisal ... daca nu , nu se opereaza asa ceva in Revisal.

Insa, asa cum am mai mentionat, pentru a se evita discutii contradictorii cu cei de la ITM este bine sa operati si sa transmiteti CFP in Revisal ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)
C.o. fara plata -revisal silvia99 silvia99 d.p.d.v al angajatorului- cum se inregistreaza in revisal concediul fara plata? in cazul unei angajate care pleaca in strainatate 2-3 luni multumesc! (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)