avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Regularizare facturi companie energie electrica- ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Regularizare facturi companie energie electrica- Clauze contractuale

Sunt,cu contract, abonatul Enel -Energie.Facturile de plata emise de furnizor sunt trimise la consumator,in cazul meu,complet deficitar.Trecand peste acest aspect,lunar,am achitat o factura,chiar daca,de multe ori estimata.
Niciodata,un lucrator ENEL,nu a ajuns sa-mi citeasca,pentru corectare,contorul.
In ianuarie,anul curent,am transmis telefonic,la CALL CENTER-INFO ENEL,datele de afisaj pe contor.Neprimind ,ca de obicei factura,am sunat la acest serviciu.
Raspunsul a fost"ca mi-a fost emisa o factura de regularizare,pentru perioada 30.08.2011(cand sustin ca au ultima citire)-31.12.2012,deoarece toate platile facute de mine au fost facute in acest timp,pe date estimate".
Intrebari:
-este posibila,raportat la contract,o regularizare ,pe o asemenea perioada,fara ca sa nu fiu notificat,controlat,contactat,somat etc.?
-ce am incalcat eu din contract si carei masuri ma circumscriu;
-ce n-a facut Enelul,si trebuia sa faca in acest timp?
-ce solutie imi oferiti,din practica dvs.(sigur,sunt pregatit si pentru solutia platii facturii-asa cum e)?

Alte discuții în legătură

Abuz "enel" lary_alexandra2 lary_alexandra2 In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)
Supraindexare consum nereal distrigaz Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Buna, tuturor, Ce cale juridică am împotriva Distrigaz care m-am supraindexat cu consumul pe un an aferent unei luni cu prilejul schimbării contractului de ... (vezi toată discuția)
Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)