avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare diferenta salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare diferenta salariu

buna ziua! firma la care lucreaza persoana x a reziliat contractul cu alta firma,persoana x fiind pusa in situatia de a-si da demisia. problema este ca persoana x nu si-a primt salariul pe ultimele 2 luni. care este procedura de recuperare a salariilor restante?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 22 Februarie 2013
Ce contract a fost semnat intre cele doua parti .....???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare 2 salarii restante bulinutza26 bulinutza26 Buna ziua.As vrea sa va expun problema cu care ma confrunt,poate imi puteti da cateva sfaturi. Lucrez de un an jumatete la o firma dar in ultimele 2 luni nu ... (vezi toată discuția)
Sunt pe punctul de a fi concediat disciplinar emiy emiy Sunt angajatul unei firme X si lucrez sub conducerea firmei Y (firma asociata/partial cumparata) Vineri in urma gasiri unui \"nod in papura\" directorul ... (vezi toată discuția)
Este posibila inregistrarea unui contract de munca nesemnat de salariat? dar incetarea contractului fara semnatura salariatului? ghsilvana ghsilvana Buna ziua! Este posibila inregistrarea unui contract de munca la itm fara ca acest contract sa fie semnat de salariat? Situatia suna in felul urmator: am ... (vezi toată discuția)