avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru alcool - contraventie, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare

Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool.
Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia iesit ambele sub 0,80.
Au spus ca o sa imi dea o suspendare intr 90 si 120 de zile.
Ce vreau sa stiu,am vreo sansa sa il recuperez mai repede de 90 de zile?era parca un examen dar am sub 1 an experienta de cand am permisul,ce metode as avea sa il am cat de repede?am nevoie foarte mare de masina.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: enimem , utilizator 14:16, 14 Septembrie 2018
Multumesc. Ma duc acuma dupa ce trec sarbatorile la IML sa platesc. Ce mai trebuie sa fac enimem dupaia?
am platit si dupa aceea a trimis rezultatul la politie la dosar si astepti sa te bage un procuror/judecator in seama, sa-ti primeasca dosarul, eu am stat multa vreme si dupa aceea am luat avocat, si a mers mai repede, am fost la politie, declaratii cu ce am facut in seara aia, etc. am dat cu subsemnatul a trimis la judecatorie dosarul si am facut o contraexpertiza care costa dublu si dureaza dublu ca timp pana refac analizele...si dupa ce refaci (sau nu) analizele se trimit iar la judecatorie si ala te cheama (sau nu) pe mine nu m-a chemat mi-a venit acasa sentinta, amenda judiciara 1000 de lei ca a fost prima abatere si nu a fost sever, am platit amenda si cu chitanta am fost la grefier sa o puna la dosar si cu o copie am fost la politie dupa permis. Am avut noroc ca a fost prima abatere si nu l-a anulat ca daca il anula trebuia sa fac iar scoala...toata aceasta prostie a mea si toate astea au tinut 1 an 5 luni si 5 zile in care am fost plimbat la politie, avocat,politie, avocat
Buna si o trebuit sa dai un test din 15 puncte? Sa primest inapoi permisul
Bună as fi interesat pentru cat timp mi se restituie permisul de conducere si ce o sa se intample.daca am fost oprit de politie cu o alcolemie in aerul expirat de 0.57?
Bună as fi interesat pentru cat timp mi se reține permisul de conducere si ce o sa se intample.daca am fost oprit de politie cu o alcolemie in aerul expirat de 0.57 plus ca am fost de mi sau luat 2 probe la sange.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
ContSters453082, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru bautura. intrebari ContSters267274 ContSters267274 Buna ziua, dupa cum spune si titlul mi s-a deschis doras penal pentru bautura. Am avut o alcolemie de 0,43 mg/ l, am dat probele de sange, prima tura de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa BRaul BRaul Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)