avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Sedinþele comisiilor locale de fond funciar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Sedinþele comisiilor locale de fond funciar

ªedinţele comisiilor locale de fond funciar sunt publice,pot participa cetăţenii comunităţii respective sau persoane interesate care le vizează direct ori accesul/participarea poate fi restricţionată/interzisă?

Alte discuții în legătură

Teren mirustefi mirustefi Buna ziua, Am un teren expropriat si urmaza sa mi se ofere un teren in echivalent pe alt amplasament. Mi s-a oferit o parcela care este prost situata si eu ... (vezi toată discuția)
E necesar ordinul prefectului pentru validarea alegerii reprezentantului satului la comisia de fond funciar? sergiuromeo sergiuromeo BUNA ZIUA , VA ROG FRUMOS DACA SE POATE SA MA LAMURITI INTR O PROBLEMA PE FOND FUNCIAR.IN 11.11.2011 TATAL MEU A FOST ALES REPREZENTANTUL SATULUI IN COMISIA ... (vezi toată discuția)
Metodologia deschiderii unei actiuni in contencios administrativ farkastraianiosif farkastraianiosif Bună seara. Pentru că am mai scris și solicitat informații despre problema mea, acum revin cu rugămintea de a mă îndruma în vederea ... (vezi toată discuția)