avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abonament telefon mobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abonament telefon mobil

Buna seara,

Se pot incheia abonamente de telefonie mobila pe asociatia de proprietari pentru a fi folosite de presedinte si administrator?

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:35, 22 Februarie 2013
Teoretic daca exista decizia comitetului executiv ,in temeiul disp art 17 al b din HG nr 1588/2007,pot fi incheiate conventii/contracte furnizare servicii
Practic ,activitatea atat a presedintelui de asociatie cat si a administratorului de imobil nu necesita si nu justifica detinerea de contract telefonie mobila incheiat pe asociatia de proprietari
Astfel de contract mai de vreme sau mai tarziu va genera suspiciuni si interpretari din partea proprietarilor referitor la necesitatea,oportunitatea si beneficiul platitorilor
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

Daca inteleg eu corect in conditiile in care comitetul ar hotara acest lucru cele mai practica solutie ar fi fie cartela telefonica fie includerea acestui cost in salariul platit persoanelor mentionate.

Stimate domn,
Oricat de mica ar fi asociatia, este nevoie de telefon. Ca este pe banii admi-ului, al presedintelui sau al as. prop. Dvs. decideti.
Exemplu, asociatia noastra are in componenta 504 ap. Avem la asociatie instalat un telefon fix (Romtelecom) + internet, iar toti ceilati membri ai conducerii si administratorul au telefoane mobile personale. Nu cred ca se mai pune problema suspiciunilor de care vorbiti atata timp cat acum se practica peste tot factura cu desfasurator de convorbiri. Deci este o chestiune de decizie a com. executiv cum doriti sa decontati acel telefon pe care va recomand sa-l achizitionati pe numele as. prop., asa ca sa nu fie discutii. Anexati si desfasuratorul de convorbiri ori fixati o anumita suma ce nu poate fi depasita si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator si presedinte in aceeasi familie marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua . Am tot citit in legea 230 si in norme si nu am gasit nicaieri raspunsul la urmatoarea nelamurire pe care o am : \\"Asociatia de Proprietari poate ... (vezi toată discuția)
Administrare asociatie proprietari in familie andreeaneagu andreeaneagu Buna ziua, Intr-o Asociatie de proprietari, presedintele si administratorul pot detine aceste functii daca sunt membrii de familie? (ex: mama si fiica). Este ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese Catalin1954 Catalin1954 1. Doresc sa stiu daca intr-o Asociatie de Proprietari ,lucrarile de reparatii ,pot fi executate cu o firma la care administrator este chiar presedintele ... (vezi toată discuția)