avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare mobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare mobiliara

salut.imi spuneti si mie daca am cumparat o masina pe banii mei si p numele fostei mele concubine.ma dat in judecata si nu m-am perezentat si a castigat procesul ce mai pot face.
Cel mai recent răspuns: mediator_Constantinescu , utilizator 13:46, 23 Februarie 2013
Din cate descrieti, documentele masinii ( inscrisurile) sunt in favoarea ei, probabil de accee a si castigat ( nu doar ca nu v-ati prezentat ). Probabil ca nici factura si documentele de plata nu sunt pe numele dvs, macar.
Fiind concubini, nu functioneaza nici drepturile ce decurg din detinerea comuna a bunurilor (ca intre soti).

Va mai ramane deschisa posibilitatea unui acord amiabil cu ea.
Fie aveti capaciatatea sa o convingeti sa va cedeze masina , fie macar sa va ofere anumite compensatii.
Acordul amiabil il puteti face fie direct intre dvs, fara sa mai fie nevoie de altceva, sau il autentificati la notar ( daca vreti sa fiti asigurati pentru schimbari de opinie pe viitor ) , fie il obtineti prin mediere - o discutie deschisa intre dvs asistata de un mediator, care se poate finaliza cu un acord scris convenabil amandoura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la mediator puncuskaa puncuskaa daca intr un dosar penal ca faptuitor ma apelez la un mediator iar partea vatamata pur si simplu nu se prezinta (distanta fiind destul de mare)la respectivul ... (vezi toată discuția)
''partaj'' Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, va cer sfatul in ceea priveste o situatie personala: am avut timp de aproximativ 5 ani de zile o relatie de concubinaj cu o persoana; in tot acest ... (vezi toată discuția)
Autentificarea acordului de mediere Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Dragi colegi mediatori:) Aş dori să aflu opinia dvs. într-o problemă cu privire la care, deşi am propria opinie, am constatat faptul că într-un ... (vezi toată discuția)