avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale achizitionare auto second -hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

achizitionare auto second -hand

buna ziua ,
as vrea sa achizitionez o masina utilitara second -hand din Germania pe firma in valoare de 2000 EUR , va rog sa ma ajutati cu informatile necersare privind costurile de taxe si tva , cum pot sa o achit cash sau op , mai concret cat ma costa si ce taxe sunt aferente achizitionarii masinii .
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:41, 19 Februarie 2009
In primul rand, ar trebui sa stim daca sunteti PF sau PJ.
sunt persoana juridica.
Puteti sa achitati cum doriti.Sa aveti la dvs actele firmei in original.Nu se platesc taxe vamale si nici tva daca achizitionati de la o pers.juridica.Trebuie sa faceti dovada transportului si introducerii bunului in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva auto second-hand mmiska mmiska buna ziua , as vrea sa achizitionez o masina utilitara second -hand din Germania pe firma in valoare de 2000 EUR , va rog sa ma ajutati cu informatile ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva auto aatanase aatanase Este posibila recuperarea TVA-ului in cazul unei persoane fizice care radiaza un autovehicol in vederea scoaterii definitive din tara? Dar taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina consulara (de la ambasada) cerbra cerbra Buna ziua, Doresc sa achizitionez o masina second hand de la ambasada Germaniei din Austria. Masina are 2 ani si 30.000Km (valoare aprox. 27500 ... (vezi toată discuția)