avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva auto second-hand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva auto second-hand

buna ziua ,
as vrea sa achizitionez o masina utilitara second -hand din Germania pe firma in valoare de 2000 EUR , va rog sa ma ajutati cu informatile necersare privind costurile de taxe si tva , cum pot sa o achit cash sau op , mai concret cat ma costa si ce taxe sunt aferente achizitionarii masinii .
va multumesc !

Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2009
mmiska, utilizator
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:03, 17 Februarie 2009
Se poate plati si cu op si cu cash.Sa aveti la dvs.certificatul de inmatriculare in original, am inteles ca nemtii nu mai au incredere in romani, in legatura cu tva-ul,Toate astea sunt valabile daca o achizitionati de la o societate comerciala.Taxe vamale nu se mai platesc
factura este de 2000 euro , iar prin casa , cash se poate achita numai facturi in valoare de pana la 5000 ron cum pot sa achit cash ?
Nu este valabil decat pentru platile in lei nu si valuta.HOTÃRÂRE Nr. 2185 din 30 noiembrie 2004-13. Operaţiunile de încasări şi plăţi în valută nu intră sub incidenţa prevederilor ordonanţei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto second -hand mmiska mmiska buna ziua , as vrea sa achizitionez o masina utilitara second -hand din Germania pe firma in valoare de 2000 EUR , va rog sa ma ajutati cu informatile ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina din germania pe firma emanuela73 emanuela73 Va rog sa-mi spuneti de ce documente are nevoie o firma atunci cand vrea sa achizitioneze o masina din Germania.Mentionez ca se deplaseaza la furnizor sa o ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina consulara (de la ambasada) cerbra cerbra Buna ziua, Doresc sa achizitionez o masina second hand de la ambasada Germaniei din Austria. Masina are 2 ani si 30.000Km (valoare aprox. 27500 ... (vezi toată discuția)