avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ORDIN DE SERVICI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ORDIN DE SERVICI

BUNA ZIUA
SUNT OPRATOR CALCUL LA O SOCIETATE CARE ASIGURA TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL . PRIN ORDINUL DIRECTORULUI GENERAL SUNTEM SCOSI PERIODIC LA ACTIUNI DE CONTROL CALATORI DESI IN FISA POSTULUI NU AVEM ASTFEL DE SARCINI , NU SUNTEM CALIFICATI DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL PENTRU DEPARTAMENT " CONTROLOR "
SUNT LEGALE ACESTE ATRIBUTII ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 24 Februarie 2013
Atata timp cat astfel de atributii nu sunt prevazute in fisa postului , nu este legal ceea ce va impune angajatorul sa faceti ...

p.s
Nu mai scrieti cu majuscule .... este greu de citit si este impotriva prevederilor din Regulamentul de postare in Forum.
multumesc,
a-mi cer scuze pentru scris cu majusule .
puteti sa - mi indicati articole de lege ? sa ma documentez ?
Art.17 alin.3 C.mun.
Persoana selectata in vederea angajarii ori salariatul, dupa caz, va fi informata cu privire la cel putin urmatoarele elemente:
....
d) functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania sau altor acte normative, precum si fisa postului, cu specificarea atributiilor postului;
...

Asadar, fisa postului cuprinde specificarea atributiilor postului respectiv ...
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare ocupatie cristea laura monica cristea laura monica Buna ziua, un tinichigiu industrial care desfasoara activitati de izolator termic/hidrofug, in contractul individual de munca poate sa fie stipulat la rubrica ... (vezi toată discuția)
Fisa postului nesemnata in dosarul angajatului. monahelenus monahelenus In dosarul angajatului trebuie sa existe o fisa a postului....notata cu remarca..am primit un exemplar? (vezi toată discuția)
Contract prestari andral andral Dac se incheie un contract de prestari servicii intre o societate comerciala SRL si persoana fizica ,in care se specifica obiectul de activitate,mai este ... (vezi toată discuția)