avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită un mic ajutor va rog- datorii la banca
Discuție deschisă în Executare silită

un mic ajutor va rog- datorii la banca

Sunt divortat de sotie si am datorie la banca.Deocamdata stau tot cu sotia si nu am facut nici partajul,banca ma poate executa silit atata timp cat nu este un partaj facut? Mentionez ca am si ambii copii casatoriti si stau tot in aceiasi casa.Va multumesc anticipat de ajutor.
Cel mai recent răspuns: petre059 , utilizator 12:16, 23 Februarie 2013
Reveniti cu mai multe explicatii: apartamentul este ipotecat ? Este un imprumut personal ? Daca apartamentul este ipotecat, inseamna ca a fost luat un imprumut cu acordul ambilor soti. Apartament s-a aflat intr-o proprietate comuna in devalmasie. Pentru un imprumut personal ve-ti raspunde doar cu bunurile personale, situatie in care chiar creditorul poate cere partajul in vederea satisfacerii creantei. Totusi, o creanta poate fi achitata si prin alte mijloace. Ati prezentat prea vag situatia.
Nu ati precizat concret cine este proprietarul de drept al imobilului unde domiciliati
Executorul judecatoresc la cererea creditorului poate demara provcedura de executare silita care in situatia dvs este mai complexa,necesita iesirea din indiviziune
buna ziua,casa (casa la curte) este propietate nu este ipotecata.Imprumutul a fost de nevoi personale.
Daca datoria este a dvs. , la cererea creditorului se poate face partaj pentru a fi executata partea care vi se cuvine.
multumesc ptr ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru credit de nevoi personale leonidaas76 leonidaas76 am executare silita in derulare pentru un credit de nevoi personale, valoarea creantei fiind de 75 000 ron (dobanzi , penalitati. cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati floritohaneanu floritohaneanu sunt coplatitor la un credit de nevoi personale al sotului meu,care neavand servici a intarziat cu plata ratelor, fiindinstiintat ca va fi executat silit.ce se ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil luat prin prima casa din cauza neplati credit nevoi personale silbv silbv sotul este coplatitor la doua credite de nevoi personale,care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele si sa ajuns la executare silita si proprire ... (vezi toată discuția)