Sunt divortat de sotie si am datorie la banca.Deocamdata stau tot cu sotia si nu am facut nici partajul,banca ma poate executa silit atata timp cat nu este un partaj facut? Mentionez ca am si ambii copii casatoriti si stau tot in aceiasi casa.Va multumesc anticipat de ajutor.
Reveniti cu mai multe explicatii: apartamentul este ipotecat ? Este un imprumut personal ? Daca apartamentul este ipotecat, inseamna ca a fost luat un imprumut cu acordul ambilor soti. Apartament s-a aflat intr-o proprietate comuna in devalmasie. Pentru un imprumut personal ve-ti raspunde doar cu bunurile personale, situatie in care chiar creditorul poate cere partajul in vederea satisfacerii creantei. Totusi, o creanta poate fi achitata si prin alte mijloace. Ati prezentat prea vag situatia.
Nu ati precizat concret cine este proprietarul de drept al imobilului unde domiciliati
Executorul judecatoresc la cererea creditorului poate demara provcedura de executare silita care in situatia dvs este mai complexa,necesita iesirea din indiviziune