avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Codul penal si Codul de procedura penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Codul penal si Codul de procedura penala

Buna seara, as avea o mare rugaminte: Poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna unde pot gasi continutul Codului penal si a Codului de procedura penala care se aplica in momentul de fata, NU cele noi, care inca nu se aplica. Daca s-ar putea cate un link, ar fi super. Multumesc mult anticipat daca ma poate ajuta cineva si ve doresc toate cele bune =D>:D
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 21:50, 23 Februarie 2013
Să ştiţi că cele mai bune rămân codurile pe care le puteţi găsi la orice librărie cu carte juridică. Internetul nu este o soluţie, pentru că actele normative nu sunt actualizate.

Vă dau mai jos două link-uri la cele două coduri. Sunt formele cele mai actualizate care pot fi găsite pe net. Codul de procedură penală a fost modificat ultima oară prin dispoziţiile Legii nr. 2/2013 privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti precum şi pentru pregătirea punerii în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Multumesc mult :kissing:
Multumesc si pentru sugestia cu libraria, cred ca e cea mai buna solutie :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare cod procedura penala Dita88 Dita88 am o intrebare..care e ultima actualizare a codului de procedura penala? multumesc (vezi toată discuția)
Legislatie casandralin casandralin Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in perioada decembrie 2012- iulie 2014 s-a modificat Codul Muncii si cum. Va multumesc (vezi toată discuția)
Unde gasesc noile coduri? roshia roshia de unde pot sa printez si eu noul cod penal si noul cod de procedura penala?as vrea varianta adoptata de guvern prin asumarea raspunderii in fata parlamentului ... (vezi toată discuția)