avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asigurarea unui numar minim de locuri de parcare ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asigurarea unui numar minim de locuri de parcare pentru un imobil nou de catre dezvoltator?

Buna ziua! Rog sa ma ajutati cu sfaturi in ceea ce priveste cazul meu. Am cumparat un apartament intr-un imobil nou. Blocul are 76 de apartamente. La subsol sunt 16 locuri de parcare si atat. Suprateran nu avem insa unde sa ne parcam masinile. Vin si va intreb, nu exista nici o obligativitate legala din partea dezvoltatorului de proiect sa puna la dispozitia locatarilor un numar minim de locuri de parcare? Si daca da, care ar fi aceea?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2013
loredanas, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurarea-unui-numar-minim-de-locuri-de-parcare-pentru-un-imobil loredanas loredanas Buna ziua! Rog sa ma ajutati cu sfaturi in ceea ce priveste cazul meu. Am cumparat un apartament intr-un imobil nou. Blocul are 76 de apartamente. La subsol ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, solicit informații la următoarele probleme: un bloc ... Maria2934 Maria2934 Buna ziua, Solicit informații la următoarele probleme: Un bloc nou format din 2 scări cu parcare subterana și parcare supraterana. Accesul in imobil se ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde si locuri de parcare pentru bloc maricatalin maricatalin Buna seara! Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, construit in 2015. In jurul blocului sunt plantati doar cativa copacei, fara un alt spatiu verde. ... (vezi toată discuția)