avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare srl

Buna ziua

Pot sa inregistrez o firma pe alt judet ?nu in judetul unde am buletinul?
Si daca se poate actele ridicat/depunere trebuie puse in judetul in care o inregistrez firma?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:23, 23 Februarie 2013
Firma o puteti inregistra in judetul unde va alegeti sediul social care poate diferi de adresa din buletin. Taxele si impozitele le veti plati in judetul unde va fi firma inregistrata.
puteti infiinta societatea in ce localitate doriti, dar trebuie sa prezentati la Registrul comertului din localitatea respectiva dovada ca detineti un spatiu ( act de proprietate sau contract de inchiriere) unde stabiliti sediul social.
Da, actele de infiintare trebuie depuse la Oficlul Registrului Comertului din judetul in care infiinati firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl angcris angcris Vreau sa infiintez un SRL. Cu ce trebuie sa incep ? Care sunt pasii de urmat ? Te poti ocupa singur de infiintare sau e mult mai comod sa apelezi la un avocat? ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma intr-un judet, punct de lucru alt judet gianina stanescu gianina stanescu Buna seara, As dorii sa deschid o firma cu sediul social in judetul DB si un punct de lucru in PH. Spatiu pt punctul de lucru va fi inchiriat. Nelamurimea ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pt acte firma? nikki81 nikki81 BUNA SEARA, Am si eu o dilema. Vreau sa imi infiintez o firma intr-un oras, dar eu am domiciliul in alta localitate in CI. Trebuie sa merg in orasul in care ... (vezi toată discuția)