avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Doriti sa participati la o cercetare de doctorat a ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Doriti sa participati la o cercetare de doctorat a Universitatii din Geneva?

Raspundeti la cateva intrebari si veti contribui la crearea, in Romania, a unui mod nou de solutionare online a conflictelor intre marci inregistrate si nume de domeniu.

[ link extern ]

Va voi trimite rezultatul cercetarii pe email, in limba engleza.

Cosmovici Paul

Alte discuții în legătură

Protejare marcã dragoianu dragoianu Buna ziua ,am o marca inregistrata la osim cum poate fi protejata in Uniunea Europeana. multumesc (vezi toată discuția)
Incalcare drept proprietate intelectuala Kapy Kapy Buna ziua, Am urmatoarea situatie: mi s-a acceptat de recent inregistrarea combinata a marcii formata din 3 cuvinte, am si platit ultima taxa, cea de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac un pfa (prestare servicii -vanzare online), am cateva ... lucia/oana lucia/oana doresc sa fac un pfa (prestare servicii -vanzare online) am cateva neclaritati 1 se poate ca situl web unde vand sa nu aibe numele meu ? inteleg cap pfa iti ... (vezi toată discuția)