avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa gestiune

buna ziua,
am fost angajat la firma "x"cu contract pe durata determinata de 6 luni incepand de la 04.12.2012 pana la 07.02.2013 cand mi-am depus demisia. in contractul de munca la rubrica functie este specificata "ambalator manual";firma se ocupa cu prepararea de produse alimentare. intre timp mi s-au dat niste chei de la o magazie,ulterior am constatat ca cel putin o persoana mai avea cheie de la acea magazie,fara ca eu sa am habar. s-a cantarit marfa,dar nu mi-a fost predata in adevaratul sens al cuvantului,cu proces de predare primire,fara semnaturi,etc. in luna ianuarie s-a facut inventarul in absenta mea,nu mi-au zis nici ca e bine nici ca e rau,apoi am facut in februarie si la fel.dupa ce mi-am dat demisia au inceput sa ma acuze ca ies lipsa in gestiune pe luna decembrie si ianuarie. daca eu in contract sunt trecut ca "ambalator manual" si nu am semnat procese de luare in primire a unei gestiuni pot fi acuzat de ceva? angajatorul ma ameninta ca ma duce la politie cum ca as fi furat... eu unul nu am luat nimic de acolo plus ca cantitatile sunt foarte mari si nici nu as fi avut cum sa le iau. ce parere aveti ma poate actiona in judecata sau reclama la politie pentru ceva?
tin sa specific ca trecerea de la ambalator manual la gestionar nu s-a facut in nici un document semnat de mine,pur si simplu am fost pus sa fac si aceasta treaba pe langa cea initiala.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: miezure , utilizator 16:04, 23 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dobremariana dobremariana Buna seara! Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva,va rog frumos. Daca esti angajat la o societate pe perioada nedeterminata de ceva timp (3 ani) pe ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune mm mm Buna ziua. Am o problema, destul de grava pentru mine, legata de o lipsa in gestiune. Am fost angajat ca gestionar al unei institutii cativa ani. Cu un an ... (vezi toată discuția)
Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)