avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

partaj

Buna ziua,
am avut un dosar pe rolul judecatoriei ( eu parat) pentru iesire din diviziune. Instanta i-a atribuit reclamantului imobilul si a dispus obligarea platii catre mine a unei sume de bani.
Reclamantul a facut recurs, nu a achitat taxa de timbru, insa instanta de recurs a suspendat judecata pentru lipsa partilor.
Intrebarea mea este daca pot eu repune pe rol judecarea recursului pentru neplata taxei de timbru.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Pop , Consilier juridic 17:46, 23 Februarie 2013
Instanta a sanctionat ambele parti ,nu numai reclamantul.Puteti intreprinde ate masuri , nu solicitarea repunerii pe rol .....
care ar fi acelea?
pot repune cauz ape rol cerand judecarea in lipsa?
trebuie sa platesc taxa de timbru in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de repunere pe rol proces de partaj Lylyca Lylyca In cazul unui proces de partaj inceput in 2005 in care sunt parata, nu stiu daca reclamantul a platit sau nu, taxa de timbru in functie de valoarea masei ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol handsu handsu In cazul in care instanta dispune la termen suspendarea dosarului in conformitate cu art.242 alin.1 pct.2 C.pr.c. pentru neprezentarea partilor si lipsa ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la judecata dana_ludmila dana_ludmila S-a cerut suspendarea judecarii cauzei pana la solutionarea unui alt dosar. Instanta a admis cererea si a suspendat dosarul. Partea adversa vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)