avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Factura ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Factura ONG

Buna seara!
Va rog,daca se poate,sa ma lamuriti intro problema!
La o sponsorizare primita de catre un ong(direct in cont bancar),ong ul trebuie sa faca si chitanta si factura?sau doar chitanta este suficient?Se poate un model...?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: sooners , utilizator 00:08, 24 Februarie 2013
Ong-ul trebuie sa faca un contract de sponsorizare. Daca ati primit banii in cont nu puteti face si chitanta. Chitanta se face atunci cand primiti bani numerar.
Exista déjà acest contract!ramane Asa?fara chitanta sau factura?contractul e singura justificare?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)
Directionarea impozitului pe profit catre un ong adryy adryy Buna ziua. Stiu ca o firma poate da o parte din impozitul pe profit sau tot impozitul (nu stiu sigur) catre un ONG printr-un contract de sponsorizare. ... (vezi toată discuția)
Donatii "cash" catre ong si acte contabile cris2d2 cris2d2 Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica sau juridica poate face donatii cash, fara depunere in cont, catre un ONG - asociatie de protectia ... (vezi toată discuția)