avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Defaimarea publica!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Defaimarea publica!!!

Sunt la o emisiune tv, totul a fost bine, pana acum cateva zile cand au inceput sa sne telefoane in direct , in timpul emisiunii care m-au defaimat complet. Acea persoana de la telefon m-a facut complet de ras, spunand minciuni si adevaruri, mi-a venit rau la cele auzite..am ajuns la salvare, si apoi a doua zi din nou a lasat acea persoana care m-a si injurat, au voiee acesti producatori sa isi bata joc asa de oameni, este o emisiune de divertisment nu de scandal, deci intrebarea era daca au dreptul sa te faca de ras pe un post tv prin astfel de apeluri, unde este in joc si viitorul meu, ca mi-l pateaza...nu e nici o lege? Va rog vreau informatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:16, 24 Februarie 2013
Nu ati precizat concret limitele asumate in contractul/conventia existenta intre dvs si postul de televiziune
Au existat cazuri mediatizate ,similare,in care inclusiv publicul spectator si chiar telespectatorii au denuntat astfel de situatii,ca in final sa se probeze ca exista o conventie intre parti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre televiziuni,dar mai ales despre prestatiile si profesionalismul oamenilor de televiziune ? Radu Gabrian Radu Gabrian Am sa deschid acest subiect,cu o opinie care mi se pare deosebit de sugestiva ,emisa intr-un interviu,acordat in Gazeta Sporturilor,din 02.04.2010 de catre ... (vezi toată discuția)
Licentiere / brevetare format sau concept eveniment farkas.norbert farkas.norbert Buna ziua, Dupa cum stiti o productie de televiziune, se da exemplul \" Vreau sa fiu miliardar\" , \"Dansez pentru tine\" etc. sunt productii importate din ... (vezi toată discuția)