avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant contabil firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant contabil firma suspendata

Va rog sa-mi spuneti unde depun bilantul contabil la 31.12.2012 in cazul unei firma suspendate.Daca se face la Ad=tia Financiara mai este nevoie sa se depuna si la Registrul Comertului un exeplar ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:51, 24 Februarie 2013
Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti la ce data a fost suspendata activitatea firmei respective?
Va multumesc,
Mediator Maria S. Raduc
Bilantul il depuneti doar la Anaf in termen de 150 zile de la incheierea exercitiului financiar.
Nu are importanta data suspendarii,chiar daca ar avea regim derogatoriu,bilantul tot trebuie intocmit si depus.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Suspendare activitate si inchidere societate LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza cu o societatea care urmeaza a se inchide datorita reducerii activitatii? Societatea a avut angajati pana ... (vezi toată discuția)
Suspendare srl magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu ce presupune suspendarea unui srl din pct. de vedere fiscal, contabil si juridic? (vezi toată discuția)