avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Sunt functionar public , referent clasa III , grad profesional superior, gradatia 5, clasa 30 avand un salariu de baza de 958 lei.Am o vechime de 22 ani in primaria unei comune de gradul 2 si am solicitat de mai multe ori o crestere salariala(acordarea unei gradatii,clase, trepte) si de fiecare data am fost informat ca, datorita faptului ca am studii medii, nu pot beneficia de o crestere salariala.Rog sa-mi comunicati daca pot beneficia de o crestere salariala conform dispozitiilor legale in vigoare.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 14:23, 25 Februarie 2013
Nu pt.ca aveti studii medii, nu puteti fii promovata, ci pt ca pe studii medii sunteti la cel mai inalt grad profesional - respectiv superior. Legislatia nu prevede o alta promovare pt. cei cu studii medii.
In cazul absolvirii unor studii superioare, puteti promova in clasa, respectiv in grad profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la treapta de salarizare 2 la treapta 1 afg afg Un funcționar public cu studii medii, este încadrat conform ordonanței 9/2008 începând cu : ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa marianna_is marianna_is Buna seara! Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, ... (vezi toată discuția)
Incadrare la promovare functionari publici lenareg lenareg Buna seara, Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o dilema privind incadrare functionar public din studii medii in studii superioare caz concret: - ... (vezi toată discuția)