avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Datorie Fisc
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Datorie Fisc

Am pe SRL o datorie de 20000 ron (datorii fiscale + o ,,amenda,,pt care ma judec cu ei.) la Fisc. SRL-ul nu mai are profit de f mult timp si nici activitate.Cei de la fisc vor ca aceasta datorie sa fie trecuta pe persoana fizica.Pot sa fac contestatie in instanta (probabil o sa fiu instiintat in scris) ca datoria sa nu fie trecuta pe persoana fizica? Pot sa suspend activitatea firmei in aceste conditii?

Alte discuții în legătură

Constituie caz de evaziune fiscala? roland81 roland81 Stimati juristi/avocati, Am sa va prezint in cele ce urmeaza situatia in care ma aflu solicitand astfel cat mai multe opinii pertinente care sa ma ajute sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare incorecta impozit pe venit/impozit pe profit - evaziune? roland81 roland81 Stimati juristi/avocati, Am sa va prezint in cele ce urmeaza situatia in care ma aflu solicitand astfel cat mai multe opinii pertinente care sa ma ajute sa ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de plata vasile_r vasile_r Sunt asociat unic si administrator la un SRL. am acumulat datorii la fisc de circa 14000 ron, la terti de circa 10000 ron, si figurez cu circa 20000 ron bani ... (vezi toată discuția)