avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Am cumparat in 2010 o masina ford focus fabricata in anul 2000. La inmatriculare am platit taxa auto de 930 euro. Cum imi pot recupera acesti bani
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2013
as dori sa aflu daca imi trebuie un avocat, ce documente am nevoie, un avocat din jud Hunedoara care se ocupa cu asa ceva
actionati in instanta AFP si va luati fara probleme banii inapoi
Conform regulamentului de postare in acest forum este interzis sa se faca trimiteri la anumite persoane indiferent de pregatirea lor profesionala.
Pentru a gasi un avocat adresati-va baroului din judetul Hunedoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat pt recuperarea taxei auto UnDac UnDac Buna, Caut un avocat care e specializat in asa ceva, doresc sa recuperez taxa auto ce am platit-o in 2010 si sa ma lamureasca cum e si cu noul ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto slashlinux slashlinux Buna seara, Am platit acum 2 ani taxa de poluare de 1200 de euro si as vrea sa recuperez acesti bani, dar trebuie sa fac cererea aceea si dosarul ca sa il ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pe pfa albertooos albertooos Buna seara..as vrea sa stiu daca angajez un avocat contra primariei Cluj-Napoca am sanse sau nu de castig?.am depus cererea de autorizatie taxi in 2008.am ... (vezi toată discuția)