avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie taxi pe pfa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie taxi pe pfa

Buna seara..as vrea sa stiu daca angajez un avocat contra primariei Cluj-Napoca am sanse sau nu de castig?.am depus cererea de autorizatie taxi in 2008.am cumparat o masina noua(ford focus 2008) P.F.A creat in 2008 cu de toate (100% autorizata) agreegrea auto+ toate documentele depuse la primarie cu nr de intregistrare conform legistlatiei..as vrea sa stiu daca am sau sanse sa dau primaria in judecata pt recupearea investitiei care sare peste 16.000 euro+cam 2000 echiparea masinei(statie+ceas de marcat+cupola+magneti+statie+echipare)
daca este vreun avocat interesat de preluarea procesului din Cluj-Napoca sa ma contacteze la nr 0740133024
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 4 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in urma unei greve mirrona80 mirrona80 Buna ziua, Daca o persoana a fot concediata in urma unei greve spontane ( avand 4 zile lipsa), ar fi bine sa apeleze la un avocat pentru a da in judecata ... (vezi toată discuția)