avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

de cind intra in vigoare noua taxa auto si ce modificari aduce
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:52, 25 Februarie 2013
Am inteles ca din luna Martie 2013. Cat despre modificari vor fi cresteri de taxa la norma de poluare euro3,4 si scaderi la non euro,euro1,euro2.
O crestere intre 10-30% depinde de anul de fabricatie...iar cele non euro,euro1 si 2 au fost facute mai mici tocmai pentru a le ataca pe bulgaroaice...este o masura exclusiv pentru a aduce bani la buget.#-o
Pana la acest moment nu s-a publicat nimic in Monitorul Oficial, nu a intrat in vigoare nici un act normativ cu privire la taxa auto, respectiv timbrul de mediu - cum se intentioneaza a se numi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea autovehiculului fara plata taxei auto decunicoletaaurelia decunicoletaaurelia Buna ziua, Am si eu o intrebare si multumesc anticipat pentru raspunsuri: In luna ian. 2013 am achizitionat un autovehicul volkswagen jetta 1,9, an fabricatie ... (vezi toată discuția)
Taxa auto OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI dacă vănd o mașină adusă in țară în 2005 pentru care nu s-a plătit taxă va trebui să plătesc acum? (vezi toată discuția)
Restituirea timbrului de mediu pentru autovehicule Cretu Florin Cretu Florin In data de: 10.10.2013 am platit suma de: 9119 lei reprezentind timbrul de mediu pt inmatricularea in RO a uni autovehicul second hand care avea euro4. In ... (vezi toată discuția)