avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuzuri primarie+baron local
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuzuri primarie+baron local

buna ziua,sper sa ma scuzati daca nu postez problema mea in sectiunea care trebuie,asta mi s-a parut cea mai apropiata .este vorba de urmatoarea problema:in fata scarii blocului nostru,se afla o banca pe care stateau pensionarii si copiii de la bloc.langa noi si-a ridicat ilegal,dar cu ajutorul primarului un "mausoleu"partenerul acestuia de furaciuni din bugetul local(mentionez ca vila acestuia are 12 m inaltime si este ridicata la nici 4 metri de bloc).dupa care acesta a inceput sa faca sicane locuitorilor din bloc,intai a pus un stalp de metal pe aleea principala a blocului blocand accesul auto in zona,in caz de incendiu nici macar autospecialele nu au acces in zona,nici ambulanta cum s-a si intamplat .stalpul a fost pus ,bineanteles de primarie,ca semn de recunostinta pt. bunastarea si propasirea materiala a primarului si apropiatilor lui.iar acum doua zile,au taiat si banca despre care faceam vorbire mai sus,desi nu a avut decat acordul a ~70% dintre locatarii blocului.data fiind speta in cauza,vreau sa cer o parere,se poate face ceva impotriva acestor abuzuri si sicane fatise?se poate face o plangere penala sau demersurile lor sunt legale?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:41, 25 Februarie 2013
In ce localitate se realizeaza situatia mentionata de dvs?
Daca la nivelul primariei locale aveti usile inchise ,incercati audienta sau sesizare oficiala la institutia prefectului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)
Acord constructie asociatie proprietari versus coproprietari afectati didi67 didi67 Ma confrunt cu o problema legata de constructii / proprietate: Spatiul nostru comercial este situat la etajul (mezaninul) unui imobil (proprietate privata, ... (vezi toată discuția)
Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)