avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CCM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CCM

Buna ziua !
Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema:
- am depus Contractul Colectiv de Munca pentru anul 2013 la ITM chiar inainte de a se majora salariul minim brut pe tara, deci am prins in CCM salariul minim de 700 lei/luna.
- acum daca s-a majorat, ce acte trebuiesc depuse la ITM pentru a schimba in CCM pe 2013 ?

Multumesc frumos!

De fapt, ce hartii se mai depun in afara actului aditional la CCM ?
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
elam, utilizator
Cel mai recent răspuns: elam , utilizator 10:38, 26 Februarie 2013
Act aditional la Contractul Colectiv de Munca cu noul salariu minim.Atat.
@elam

Nu se mai face niciun act aditional. Acordarea salariului minim de 750 lei se face in baza legii, in speta, in baza HG 23/2013.
Se face act aditional la c.c.m. , care se va inregistra la ITM.
multumesc frumos ! o seara buna!
Actele neceare pentru inregsitrarea actului aditional la ccm le gasiti aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Salariu mim ec 2013 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, S-a publicat ceva in legatura cu salariu mim pe ecom pt. 2013? Trebuie sa fac o angajare cu 03.01.2013 si nu stiu ce salariu sa trec. Multumesc. (vezi toată discuția)
Hg privind salariul minim brut publicata in monitorul oficial Cornel  Vasile Cornel Vasile Hotărârea nr.23 din 22.01.2013 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată Act emis de: Guvernul Romaniei Act publicat ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Nu am mai gasit un contract colectiv de munca la nivel de ramura constructii care sa fie valid. Am gasit contractul 2008-2009 si actele ... (vezi toată discuția)