avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acordare locuinte tip anl
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acordare locuinte tip anl

In 2003 am depus o cerere pt. locuinta anl,de atunci s-au tot construit anl-uri dar nu am primit nici macar o data un raspun cu punctajul respectiv si /sau motivul pt. care nu am primit locuinta.
In februarie s-au dat iar locuinte dar din nou nici un raspuns.Am sunat la ANL si m-i s-a cerut nr. de iregistrare a dosarului pe care nu-l aveam deoarece nu am primit nici un nr. de iregistraresi ca nu afost prezentat de catre primarie in toti acesti.
Intrebarea este daca pot face ceva,o contestatie,o plangere ?Este ilegal cum a actionat primaria ?

Alte discuții în legătură

Contestatie anl ivclm ivclm buna seara ,doresc un raspuns la intrebarea mea daca se poate ,unde pot face o contestatie ptr ANLin afara de primarie,unde pot merge mai departe cu dosarul ... (vezi toată discuția)
Locuinta ContSters267190 ContSters267190 In anul 2002 am beneficiat eu si sotul meu de o locuinta cu chirie de la primarie . Criteriile de care s-a tinut cont au fost legate de faptul ca aveam fiecare ... (vezi toată discuția)
Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)