avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma



Ce formalitati trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unei firme,pentru un tanar in varsta de 26 ani,avand ca obiect comercializarea suplimentelor alimentare?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 15:58, 25 Februarie 2013
Indepliniti formalitatile obisnuite pentru constituirea unei societatii. Avand in vedere varsta dumneavoastra puteti sa optati pentru o S.R.L. - D, constituita conform OUG nr. 6 / 2011.
Informatiile complete cat si ajutor in privinta intocmirii documentelor de infiintare le primiti de la Oficiul Registrului Comertului din localitatea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sunt student cataworship cataworship Sal vreau sa stiu si eu de ce sunt scutit pentru a infiinta o firma S.R.L , daca sunt student . Cat m-ar costa ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma srl-i.d. Machiaveli Machiaveli Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL pe profil instalatii. Totodata, as vrea sa beneficiez de scutirile de taxe prevazute de lege. Nu am nevoie si nici nu ... (vezi toată discuția)