avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rectificare in statutul unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rectificare in statutul unui SRL

La redactarea statutului in baza caruia am infiintat un SRL s-a strecurat o eroare la unul dintre obiectele secundare de activitate: la acel cod CAEN, in loc sa dau copy paste la textul care trebuia, din greseala am dat copy paste la textul corespunzator altui cod CAEN, ca urmare in statut, in dreptul acestui cod CAEN este scrisa descrierea corespunzatoare altui cod CAEN.

Nu am autorizat inca aceasta activitate secundara la nici o locatie, si in viitorul apropiat nu o sa o desfasor.

Cum imi sugerati sa procedez ?
Pot ignora aceasta problema atata timp cat nu desfasor acea activitate secundara si nu cer autorizarea ei la nici o locatie ? Sau trebuie neaparat sa modific statutul si sa-l actualizez la registrul comertului ?
Cel mai recent răspuns: bflorea , utilizator 01:34, 27 Februarie 2013
Puteti sa ignorati acest aspect, atata timp cat nu desfasurati activitatea cu pricina. Registru comertului a luat de bun actul asa cum l-ati redactat, o eventuala modificare v-ar scoate din buzunar vreo 500-600 lei.
Ok, o sa-l las asa cum este momentan. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitatea schimbarii codului caen pentru activitate secundara Gigel Vieru Gigel Vieru Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca am un srl cu un cod caen 6311- Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe - activitate ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati secundare adihup adihup Am si eu nevoie de un ajutor. Pentru a desfasura o activitate ce se regaseste in obiectul de activitate secundar inscris in actul constitutiv este necesare ... (vezi toată discuția)
Actele necesare autorizarii unei activitati secundare Biara Biara de ce acte am nevoie pentru autorizarea unui obiect de activitate secundar (este cuprins in actul constitutiv al societatii), am inteles ca pentru a fi in ... (vezi toată discuția)