avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura impartire mostenire.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura impartire mostenire.

In decembrie 2012, un var primar de-al tatalui meu a murit (tatal lui era frate cu mama lui tata) si neavand parintii in viata si nici copii sau sotie, tata se numara printre cei 12 mostenitori : 6 din partea mamei / 6 din partea tatei.

In ianuarie 2013, tatal meu a murit.

As dori sa stiu daca avem dreptul la mostenire ce i se cuvinea tatalui meu? Eu sau mama mea.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune mine58 mine58 Am urmatoarea situatie : Ambii parinti decedati , mama in 1998 si tata in 2013. Suntem 2 frati , suntem in relatii foarte bune , dar nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Succesiune marcop marcop Buna ziua, supun atentiei dvs. urmatoarea speta, cu rugamintea de a-mi da un raspuns. In anul 1997 tatal meu a facut cerere de revendicare a 10 ha de teren ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)