avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Obligatii asociat unic (pensii si sanatate)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Obligatii asociat unic (pensii si sanatate)

Sunt asociat unic si administrator la o firma (SRL), firma este nou infiintata, nu primesc indemnizatie, nu iau dividente si nu sunt angajat nici la aceasta firma, nici in alta parte.
Doresc sa stiu daca sunt obligat sa platesc contributiile pentru pensii si sanatate, si in cazul in care sunt obligat, ce posibilitati as avea pentru a scapa de contributia la pensii (evident fara a fi nevoie sa dizolv firma).
Mentionez ca nu am inca un contract incheiat cu casa de pensii.

Alte discuții în legătură

Este posibila plata cass pentru un asociat unic,administrator fara contract de munca ? serrafima serrafima Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca este posibil ca un asociat unic, fara contract de munca si retributie, sa fie obligat de catre cass sa plateasca pe ... (vezi toată discuția)
Administrator firma pensionar - dari la stat otilia2009 otilia2009 Buna ziua, Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor. Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)
Obligatii administrator zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna, S-a infiintat un SRL cu un asociat unic. Asociatul este si administratorul firmei prin act constitutiv. Firma nu e microintreprindere si va plati ... (vezi toată discuția)