avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Documente necesare obtinere acord functionare punct de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Documente necesare obtinere acord functionare punct de lucru societate

Buna ziua,

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce documente sunt necesare pentru obtinerea acordului de functionare pentru un punct de lucru in Jud. Sibiu.

Mentionez ca fac referire la acordul de functionare necesar care se obtine de la primaria orasului respectiv.

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:27, 25 Februarie 2013
Trebuie sa va duceti la compartimentul de avize/autorizati din cadrul primariei.
In functie de activitatea pe care o desfasurati veti depune actele necesare.
de exemplu:
[ link extern ]
sau :
[ link extern ] /
sau :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie chiosc pvc pe proprietatea privata ContSters266201 ContSters266201 Am adus un chiosc de pvc pe terenul socrului si am aflat cam tarziu ca este nevoie de autorizatie de constructie provizorie #-o . Vreau sa-mi deschid un punct ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)