avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere intreprindere individuala

vreau sa ideschid o ii-un magazin de tesaturi si un mic atelier de croitorie comanda. imi trebuie diploma de croitorie pentru asta?
Cel mai recent răspuns: lauratarhon , utilizator 12:49, 3 Martie 2013
Aveti lista cu toate actele necesare la registrul comertului pentru infiintere, la adresa [ link extern ]
multumesc de informatie. nu am mentionat ca eu am lucrat in croitorie 4-5ani si as dori sa lucrez eu in atelier iar pentru tesaturi sa angajez
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
lauratarhon, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl neplatitoare de tva carmenutza_86 carmenutza_86 vreau sa deschid un srl neplatitor de tva pe domeniul de reparare si intretinere autovehicule. cu ce sa incep? de unde sa o iau? 1.ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)
Formalitati infiintare srl. atelier de croitorie si magazin. gabriela paius gabriela paius Buna ziua, Va rog sa imi spuntei cat m-ar costa infiintarea unui SRL cu urmatoarele coduri CAEN: principal - 1413, secundar 1412 , + 1419, 9529, 4771, 4642, ... (vezi toată discuția)