avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare de bunuri fara acte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare de bunuri fara acte

Buna ziua.
In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa
Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane fizice.
Deci , rochiile sunt vandute de catre o persoana fizica altei/altor persoane fizice , fara acte.

Intrebarile sunt urmatoarele
-daca infiintam un magazin de desfacere catre public si implicit un SRL, cum vom putea sa vindem in magazin, rochiile facute la comanda ?
-avem nevoie de cartificat de producator?
-cum se contabilizeaza rochiile vandute?

Astept cu interes raspunsurile dvs
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: deceneum , utilizator 10:49, 14 Martie 2015
Daca aveti cumva un act sau alta diploma prin care sa dovediti ca ati urmat un curs de calificare in domeniul croitoriei, puteti sa va autorizati la registrul comertului pe codul caen 1413 Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp) Aceasta clasa include: -fabricarea altor confectii din materiale tesute, tricotate sau crosetate, materiale netesute etc., pentru barbati, femei si copii: -haine, costume, compleuri, jachete, pantaloni, fuste, etc. Aceasta clasa include de asemenea: -croitoria la comanda -fabricarea unor parti ale produselor enumerate anterior Aceasta clasa exclude: -fabricarea articolelor de imbracaminte din blana (cu exceptia articolelor pentru acoperit capul), vezi 1420 -fabricarea articolelor de imbracaminte din cauciuc sau materiale plastice neasamblate prin cusaturi, ci prin lipire, vezi 2219, 2229 -fabricarea imbracamintei din material ignifug si a imbracamintei de protectie, vezi 3299 -repararea articolelor de imbracaminte, vezi 9529
Multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen layelis layelis Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)
Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin de haine denisa-m denisa-m Buna seara! Pentru ca sunt pfa la norma de venit ,autorizata pentru cod 1413 as dori sa stiu daca pot colabora cu magazine de haine pentru a imi vinde ... (vezi toată discuția)
Activitate cod caen 1413 - control pompieri denisa2011 denisa2011 buna ziua, aveti idee daca activez acest cod caen 1413 si altele cu fabricarea imbracamintei, vin in control cei de la pompieri?? (vezi toată discuția)