avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate cod caen 1413 - control pompieri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate cod caen 1413 - control pompieri

buna ziua, aveti idee daca activez acest cod caen 1413 si altele cu fabricarea imbracamintei, vin in control cei de la pompieri??
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 13:29, 13 Martie 2013
codul caen stipulat de dvs presupune fabricarea altor articole de imbracaminte, exclusiv lenjerie de corp, mai precis fabricarea de confectii,din materiale tesute, tricotate sau crosetate, netesute, haine costume jachete pantaloni, croitoria la comanda, avand in vedere spatiul ce va este necesar si utilizarea cu aparatura specifica, aveti nevoie de avizare cu siguranta, oricum declaratiile pe proprie raspundere adresate avizatorilor specifici le faceti la ORC cu ocazia activarii obiectului de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie croitorie ildikobosca ildikobosca As dori sa fac confectii haine cu drept de vânzare ce autorizatie am nevoie (vezi toată discuția)
Cod caen layelis layelis Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)
Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin de haine denisa-m denisa-m Buna seara! Pentru ca sunt pfa la norma de venit ,autorizata pentru cod 1413 as dori sa stiu daca pot colabora cu magazine de haine pentru a imi vinde ... (vezi toată discuția)