avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie croitorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie croitorie

As dori sa fac confectii haine cu drept de vânzare ce autorizatie am nevoie
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:10, 26 Noiembrie 2013
Puteti sa va autorizati ca pfa cu codul caen 1413 Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp).
Aceasta clasa include:
-fabricarea altor confectii din materiale tesute, tricotate sau crosetate, materiale netesute etc., pentru barbati, femei si copii;
-haine, costume, compleuri, jachete, pantaloni, fuste, etc.;
-croitoria la comanda;
-fabricarea unor parti ale produselor enumerate anterior.
Conditia principala e sa aveti acte de studii/calificare in acest domeniu si un spatiu al dumneavoastra/inchiriat pe care sa puteti sa-l amenajati pentru aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen layelis layelis Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)
Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin de haine denisa-m denisa-m Buna seara! Pentru ca sunt pfa la norma de venit ,autorizata pentru cod 1413 as dori sa stiu daca pot colabora cu magazine de haine pentru a imi vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)