avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin de haine

Buna seara! Pentru ca sunt pfa la norma de venit ,autorizata pentru cod 1413 as dori sa stiu daca pot colabora cu magazine de haine pentru a imi vinde creatiile . Daca da, in ce conditii si daca trebuie sa inchei contract de colaborare sau ce acte imi trebuie .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:51, 14 Mai 2015
Da, puteti colabora cu magazine pentru a va vinde productia realizata. Veti vinde marfa catre alte firme pe baza de factura. Nu va trebuie contract caci nu prestati un serviciu.
Mai jos puteti vedea ce cuprinde codul pentru care sunteti autorizata:
1413 fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp) Aceasta clasa include: -fabricarea altor confectii din materiale tesute, tricotate sau crosetate, materiale netesute etc., pentru barbati, femei si copii: -haine, costume, compleuri, jachete, pantaloni, fuste, etc. Aceasta clasa include de asemenea: -croitoria la comanda -fabricarea unor parti ale produselor enumerate anterior Aceasta clasa exclude: -fabricarea articolelor de imbracaminte din blana (cu exceptia articolelor pentru acoperit capul), vezi 1420 -fabricarea articolelor de imbracaminte din cauciuc sau materiale plastice neasamblate prin cusaturi, ci prin lipire, vezi 2219, 2229 -fabricarea imbracamintei din material ignifug si a imbracamintei de protectie, vezi 3299 -repararea articolelor de imbracaminte, vezi 9529

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen layelis layelis Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)
Autorizatie croitorie ildikobosca ildikobosca As dori sa fac confectii haine cu drept de vânzare ce autorizatie am nevoie (vezi toată discuția)