avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate de contabilitate

pot constituii o societate de contabilitate fara sa fiu expert contabil , o pot face cu un contract cu un expert contabil, sau pot face asa ceva dar la firmele pana intr o anumita cifra de afaceri ,, am studii superioare de contabilitate si lucrez la un cabinet de contabilitate. m am gandit ca as ptea sa imi fac o societate si sa imi iau cateva bticuri separat , dar care e plafonul . ce imi recomandati


va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:07, 27 Februarie 2013
Conform art. 9 din OG 65 / 1994 majoritatea actionarilor sau asociatilor unei societatii de contabilitate trebuie sa fie experti contabili.


am furat o dscutie ca ar fi un cod caen prin care poti tine contabilitate la societati pana in 65000 euro
patrascu4986 a scris:

am furat o dscutie ca ar fi un cod caen prin care poti tine contabilitate la societati pana in 65000 euro



Indicati baza legala pentru temeinicia unei astfel de "discutii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contabilitate pentru societati comerciale cu cifra de afaceri mai mica de 35000 euro A n d y A n d y Buna ziua, un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa economist irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am terminat ASE-ul, facultatea de contabilitate, am experienta 9 ani ca si economist, nu sunt membru CECCAR si as dori sa-mi deschid un pfa cod ... (vezi toată discuția)
Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)