avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii PFA

Buna seara
Va rog sa-mi spuneti ce obligatii are un PFA fara activitate, ce declaratii trebuie sa depune, ce contributii plateste, etc?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa!!!!!! ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva cu orice informatie ii multumesc anticipat! In primul rand un pfa neplatitoare de tva si avand ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa noi? ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am tot citit raspunsurile date in forum vis-a-vis de contributiile PFA si sincera sa fiu sunt in ceata. Unele raspunsuri se refera la venituri ... (vezi toată discuția)
Declaratii,contracte pfa & semnatura electronica Ankora Ankora 1.Ce declaratie se depune si unde in termen de 15 zile de la infiintarea PFA-neplatitor TVA, CAEN 7311, iar apoi care sunt cele obligatorii, unde se depun si ... (vezi toată discuția)