avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de Presedintele Asociatiei ?

In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui Asociatiei de Proprietari. Este legal ? Am motive sa cred ca noua Presedinta nici nu-i de acord cu anumite nereguli, nici nu doreste sa "se strice" cu vechii...din imobil, cenzor...etc. Si asa, nu semneaza.......In fine. Intrebarea ramane: este legal, sau nu ?
Cel mai recent răspuns: lorena_dana , utilizator 17:51, 3 Martie 2017
Inseamna ca presedintele nu a verificat acele liste de plata si de aceea nu a semnat, dar proprietarii trebuie sa isi achite in continuare serviciile prestate sau fondurile care se strang.

Altfel legea ar fi prevazut ca daca nu semneaza presedintele scapa gasca.
Lidia2012 a scris:
...mi-a promis ca vineri va intruni comitetul de urgnta pentru a discuta despre caz.

Pai ce sa discute de urgenta in comitet? Ca ea nu a semnat listele de plata? Adica presedinta convoaca membrii comitetului ca sa puna in discutie cazul ei!?#-o

@Aisha22,
Listele de plata se semnaeza de administrator, de un membru al comisiei de cenzori si de presedinte (in lipsa acestuia de vicepresedintele numit de presedinte). Intebati presedintele de ce la dumneavoastra listele nu sunt semnate. Este o situatie care se repata ori s-a intamplat doar luna aceasta? Poate la copiator nu a iesit bine...


Se repeta,ce pot sa fac?
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
Adriantot, moderator
Intrebati presedintele si poate va explica de ce nu semneaza nimeni listele de plata.
Daca nu vrea sa imi raspunda,am mai multe probleme legate de intretinere si n-am reusit sa rezolv nimic,pana la urma ramane sa imi caut un avocat,mereu aman asta dar n-am alta solutie.

Alte discuții în legătură

Lista de intretinere afisata fara controlul dosarului lucian1964 lucian1964 Buna ziua, Ce repercusiuni pot apare asupra Presedintelui de asociatie proprietari,daca nu ia masuri asupra administratorului care afiseaza listele de ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari-urgent irinaalina irinaalina Buna ziua, Sunt cenzor la o Asociatie de Proprietari infintanta de curand. Acum cateva ore am constatat ca s-a afisat prima intretinere . Lista nu este ... (vezi toată discuția)
Lista afisata de catre administrator cu cheltuielile la intretinere, este incompleta si incorecta ? neri neri Exista un model de tipizat pt. cheltuielile la intretinere care,trebuie folosit de catre toate asociatiile de proprietari ? Ori fiecare asociatie concepe o ... (vezi toată discuția)