avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acord de confidentialitate si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acord de confidentialitate si fidelitate+salar+amenintari

Buna ziua,
Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele nelamuriri: Am lucrat pana acum 2 luni la o firma care este partener unei mai mari firme de telefonie pe postul de consultant vanzari.
1. Pe fisa fiscala imi apare salariul de 607 lei, acum am aflat comisioanele ne erau date la negru. Toata perioada(10 luni de zile) nu am semnat sau primit vreun stat de plata. Acum vreo 3 clienti nu vor sa mai plateasca facturile iar fostul patron ma ameninta cu tribunalul si am produs eu prejudiciu firmei si imi cere bani inapoi, evident mai mullti decat mi-a dat. Este legal ceea ce face?
2. Am rasfoit actele care le am de la el, am un contract simplu de munca, fuctia de incadrare consultant vanzari, pe langa acest act m-a pus sa semnez odata un acord de confidentialitate si loialitate, spunandu-mi ca acel act este doar sa nu cumva sa zic altor parteneri de clientii lui. Mie nu mi-a parvenit o copie a acestui act. Nu apare nici un inscris despre acest act in CIM si nu am primit nici un spor la salar ca am semnat acest act. El ma ameninta ca impreuna cu acel act, care include si o clauza de 5000 EURO in caz de nerespectare a acelui acord. Eu nu am divulgat nimanui, nu lucrez la competitie si nu am avut nici o culpa insa el insista ca o sa ajuns sa imi vand casa pentru el:O. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns ca nu mai dorm de 2 nopti si sunt disperat.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajatorul incearca sa scape de ultimul angajat ramas twinkle23 twinkle23 am avut un contract de munca la care aveam anexa de comisioane, pe perioada determinata de 3 luni, ca agent vanzari. a fost perioada de proba. acum am contract ... (vezi toată discuția)
Datorie neplatita catre romtelecom alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna seara , in urma cu 2 ani am refuzat sa platesc abonamentul la romtelecom deoarece am sesizat ca de fiecare data pe factura eram incarcata cu mai multi ... (vezi toată discuția)