Buna seara , in urma cu 2 ani am refuzat sa platesc abonamentul la romtelecom deoarece am sesizat ca de fiecare data pe factura eram incarcata cu mai multi bani decat pretul pe care l-am negociat cu ei cand am facut contractul . Desi am facut cerere de reziliere si am fost la sediul lor nici nu au vrut sa ma asculte spunandu-mi ca , contractul meu expira peste cateva luni .Contractul a fost facut pe numele sotului meu , dar noi nu suntem proprietarii de drept ai adresei pe care a fost facut acest contract .Suntem chiriasi ,iar cei de la romtelecom au spus ca nu se intampla nimic daca noi semnam in locul proprietarului de drept . Umblau disperati din usa in usa , lasand pliante si facandu-si reclama ca sa aiba cat mai multi clienti . Acum primesc amenintari pe telefon ca sunt executata silit si ca vor veni cu executorul ca sa imi ia din casa anumite lucruri pentru a-si recupera creanta . Mentionez ca sotul meu este plecat din tara , iar eu fiind somera nu am cu ce sa le platesc datoria lor . Dar va intreb pe dvs. daca este corect sa intre la aceasta adresa , atata timp cat nu este pe numele meu apartamentul . Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie ? Nu vreau sa creez neplaceri nimanui dar nici nu pot sa stau linistita atata timp cat sunt amenintata .
Multumesc , astept raspuns !
Executarea silita se poate dispune strict pe bunurile in evidenta debitorului
Daca dvs locuiti la domiciliul socrilor,daca nu aveti bunuri in evidenta,pe cale de consecinta executorul judecatoresc nu va putea materializa executarea silita si va incheia inscris in acest sens pe care il va comunica creditorului furnizor de servicii
Multumesc pentru raspuns , sincer imi este frica sa nu vina insotiti de cei de la politie si sa incerce sa intre in casa . Fara acordul proprietarului nici nu au ce cauta in apartament mai ales ca si la tabelul nominal de la avizier se vede clar ca este un alt nume trecut acolo . Eu inteleg ca vor face orice ca sa-si recupereze creanta dar fara sa se treaca la tot felul de amenintari pe telefon . In mod normal ar trebui sa se puna sechestru la taxe si impozite . Mai adaug faptul ca proprietarul nu sta cu noi , locuieste la o alta adresa
pana la executare mai e, trebuie sa fiti actionati in judecata- sotul, ca e titular. La proces aveti ocazia sa va aparati, sa rezolvati cu banii ceruti in plus.
Executare silita
dorcriss
Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti ce probleme pot sa intampin in situatia urmatoare: fratele meu care este rezident in strainatate a infiintat o firma in 2008 ... (vezi toată discuția)