Revin cu un subiect mai vechi, avand mai multe date si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
In anul 2008, in urma unei hotarari a consiliului local al orasului , mi-a fost aprobata cumpararea unui teren domeniu priva al orasului la un pret de 300 lei/mp , nu se specifica in hotarare daca cu tva sau fara . Am achitat c.valoarea terenului la pretul aprobat de consiliul local si mi s-a incheiat contractul de vanzare-cumparare . Acum , in anul 2013, primaria ma pune sa achit tva pentru aceasta cumparare, zic ei in urma unui control de la finante. Este corect ce mi se cere avand in vedere ca nu eu am stabilit pretul , nu eu trebuia sa stiu daca sa achit tva sau nu???? Ce as putea face?? Si daca ar fi asa , mi se pare ca este culpa primariei nicidecum a mea. Va rog sa ma ajutati cun un raspuns , ce as putea face in aceasta situatie ???
ce este stipulat in contractul autentificat la notariat?
exista vreo mentiune cu privire la TVA?
se stipuleaza ca vanzatorul a primit de la cumparator intregul pret stipulat in contract?
Concesiune
Ungureanu E
Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)