angajata firmei pe numele careia s- achizitionet semnatura electronica , se pensioneaza.Avand in vedere ca ea nu poate sa lucreze fiind in pensie anticipata , ce se intampla cu semnatura electronica cumparata pe numele ei ?. Poate sa foloseasca in cadrul firmei , altcineva cu acordul scris al pesoanei pe numele careia este emisa semnatura electronica. Ce este de facut ? Trebuie acizitionat o alta semnatura electronica ?
O semnătură digitală reprezintă o informaţie care îl identifică pe expeditorul unui document, ori dacă titularul semnăturii digitale nu mai transmite efectiv documentele semnătura nu este valabilă. Cu privire la un eventual acord de utilizare a semnăturii de către o altă persoană apreciez că nu este corect şi nici legal, gândiţi-vă la faptul că titularul semnăturii electronice şi-ar asuma ceea ce se transmite sub semnătura lui, responsabilitatea revenindu-i în totalitate.
Părerea mea este să achiziţionaţi o altă semnătură electronică pe numele unei persoane care are o mai mare stabilitate în societate, spre exemplu asociat, administrator, director etc.
tb sa achizitionez pe numele contabilei care face declaratiile , altfel suntem in ac situatie ca si cu semnatura actuala , tb sa raspunda administratorul , directorul pt decl facuta de contabila noua ?, care nu stiu cat de stabila o sa fie , macar pe perioda de proba ar trebui o solutie
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.